Ειδικό_Σχολείο_Αιανής: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της Αφοί Πιτένη ΑΒΕΕ

…παιδιά με ειδικές ανάγκες ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους παραγωγής και συσκευασίας, είδαν από κοντά την παραγωγή ενός προϊόντος και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου μας από τον Διευθυντή Παραγωγής  & Ποιοτικού Ελέγχου, κ. Στυλιανό Πιτένη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό στο Media Gallery

 

"Κοζάνη_τόπος_να_ζεις": Γαστρονομικό Γευστικό Συμπόσιο από τη Δημοτική Κίνηση,"Κοζάνη τόπος να ζεις"

Για 4η χρονιά η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη τόπος να ζεις» συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη της σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Ενόψει των Χριστουγέννων και έχοντας ως στόχο την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κοζάνης κάλεσε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας να συμμετάσχουν στο γαστρονομικό γευστικό συμπόσιο που διοργανώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Κυριακή από τις 5.50 έως τις 8. 30 μ.μ. στον 2ο όροφο της Στρατιωτικής Λέσχης Κοζάνης.

"Ερωτόκριτος": Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο στα προϊόντα Pitenis Premium Quality με Κρόκο Κοζάνης

Η καλλιέργεια της ελιάς υπολογίζεται πως ξεκίνησε την νεολιθική εποχή (7000- 3500 π.Χ ) κυρίως στη νότια Κρήτη. Καρποί ελιάς ανακαλύφτηκαν στο Ανάκτορο της Κνωσού και στις Αρχάνες, ενώ το πιο εντυπωσιακό εύρημα, θεωρείται ένα κύπελλο με βρώσιμες ελιές που βρέθηκε στο Ανάκτορο της Ζάκρου, οι οποίες διατηρούσαν την σάρκα τους για πάνω από 3.500 χρόνια.
Όπως και πριν από χιλιάδες χρόνια, έτσι και σήμερα η ελιά εξακολουθεί να κυριαρχεί στο νησί, καλύπτοντας το 65% της γεωργικής έκτασης περιλαμβάνοντας τουλάχιστον 35 εκατομμύρια δέντρα, και να προσφέρει τα πολύτιμα οφέλη της όχι μόνο στους κατοίκους της αλλά και σε όλο τον κόσμο με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Στήριξη στο Κέντρο Οικουμενικού Ελληνισμού

 

 

 

Η εταιρεία μας συμβάλει, ως μέλος του δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Κέντρου Οικουμενικού Ελληνισμού, στην προσπάθεια καταπολέμησης της οικονομικής κρίσης και ακρίβειας.

Ευεργετικές_ιδιότητες_της_μουστάρδας: Δράσεις και άλλες χρήσεις

Η μουστάρδα έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και ανεξερεύνητες χρήσεις.

Οι διαιτολόγοι επιμένουν ότι είναι το ιδανικό υποκατάστατο για κέτσαπ και μαγιονέζα, όταν θέλετε να χάσετε βάρος, ενώ η χρήση της ως μπαχαρικό, τουλάχιστον με τη μορφή σκόνης, αναφέρεται σε ινδικά και σουμεριακά κείμενα ήδη από το 3.000 π.Χ.

Τελευταία Νέα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Χρυσό βραβείο στην TASTE OLYMP AWARDS 2017

13-06-2017 Hits:573 Ανακοινώσεις

Χρυσό βραβείο στην TASTE OLYMP AWARDS 2017

 Η εταιρεία μας κέρδισε το χρυσό βραβείο στην TASTE OLYMP...

5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Σ. ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ

30-05-2017 Hits:390 Εκδηλώσεις

5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Σ. ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ

 Η εταιρεία μας είναι χορηγός στο 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κ 17...

Εκδήλωση στο Chocolat Royal με προϊόντα Πιτένης

11-05-2017 Hits:242 Εκδηλώσεις

Εκδήλωση στο Chocolat Royal με προϊόντα Πιτένης

Ένα Wine menu με fish gourmet επιρροές σας περιμένει αυτή...

Συμμετοχή στην Food Expo 2017

17-03-2017 Hits:772 Εκδηλώσεις

Συμμετοχή στην Food Expo 2017

Η εταιρεία μας θα συμμετέχει και πάλι στην στην μεγαλύτερη έκθεση...

Κερνάμε Ελλάδα στην Κοζάνη

11-11-2016 Hits:712 Εκδηλώσεις

Κερνάμε Ελλάδα στην Κοζάνη

Η εταιρεία μας συμμετέχει  στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού με...

ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ''ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ'' Π.Ο.Π. Σητείας

08-06-2016 Hits:1354 Ανακοινώσεις

Tο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ''ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ'' Π.Ο.Π. Σητείας, που χρησιμοποιούμε στην...

Συμμετοχή της εταιρείας μας στην έκθεση FoodExpo 2016

15-03-2016 Hits:1341 Εκδηλώσεις

Συμμετοχή της εταιρείας μας στην έκθεση FoodExpo 2016

 Η εταιρεία μας συμμετέχει στην Διεθνή Εκθεση FoodExpo 2016.

Συμμετοχή της εταιρείας στη γευσιγνωσία με την Σεφ Ντίνα Νικολάου

13-03-2016 Hits:1199 Εκδηλώσεις

Συμμετοχή της εταιρείας στη γευσιγνωσία με την Σεφ Ντίνα Νικολάου

 Στα πλαίσια της Κοζανίτικης Αποκριάς 2016, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση  γευσιγνωσίας του...

Με εκθέτες – παραγωγούς τοπικών προϊόντων συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, η σεφ Ντίνα Νικολάου

13-03-2016 Hits:1115 Δημοσιεύσεις

Με εκθέτες – παραγωγούς τοπικών προϊόντων συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, η σεφ Ντίνα Νικολάου

Με εκθέτες – παραγωγούς τοπικών προϊόντων συναντήθηκε το μεσημέρι του...

Translator