Αρχική » EN ISO 22000 & HACCP

EN ISO 22000 & HACCP

ISO 22000 : 2005 - Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. Συμπεριλαμβάνει το σύστημα HACCP - Ανάλυση Κίνδυνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου.

Το ISO 22000 είναι ένα Διεθνές Σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων που έχει αντικαταστήσει το Ελληνικό πρότυπο ΕΛΟΤ 1416. Στόχος είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων, δηλαδή η επίτευξη προϊόντων διατροφής ασφαλών για την υγεία του καταναλωτή.

Βάσει του ισχύοντος, πλέον, Κανονισμού 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου, που αντικαθιστά την Οδηγία 93/43/ΕΟΚ απαιτείται η εφαρμογή, η διατήρηση και η αναθεώρηση ενός Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, στο οποίο περιλαμβάνεται η Ανάλυση Κινδύνων και Κρισίμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) για τις επιχειρήσεις που:

"Παρασκευάζουν, Συσκευάζουν, Διανέμουν, Μεταποιούν, Αποθηκεύουν, Διακινούν, Παράγουν, Μεταφέρουν, Προσφέρουν προς πώληση τρόφιμα"

Ιστορικό: Η  How To Write My Paper Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ πιστοποιήθηκε με follow url  ISO για πρώτη φορά το 2000. Από τότε μέχρι σήμερα  Computer Science Admissions Essay ανανεώνει και εμπλουτίζει τις πιστοποιήσεις της σύμφωνα με κάθε νέο  click πρότυπο πιστοποίησης έτσι ώστε να προσφέρει στο κοινό της ολοένα και  υψηλότερης ποιότητας προϊόντα! Σήμερα, βρίσκεται σε διαδικασίες διασφάλισης 2 ακόμη νέων, γι’ αυτή, προτύπων, των  HALAL & KOSHER  Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ πιστοποιήθηκε ως προς το  ΕΝ ISO 22000:2005 στους παρακάτω τομείς: Παραγωγή, Συσκευασία & Διακίνηση Παραδοσιακών Σαλατών, Τουρσιών, Ψαρικών και Dressings, με την πρώτη προσπάθεια και βαθμό 98% (higher level) χωρίς να τις υποβληθεί καμία παρατήρηση! .Πατήστε επάνω στο έγγραφο για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

OBEN

Send this to a friend