Καμπανάκι Γεμιστό
Το γεμιστό καμπανάκι είναι μια πιπεριά κόκκινη που γεμίζει με ένα απολαυστικό μείγμα από μυζήθρα, φέτα, πιπεριές πράσινες και μπαχαρικά. Αυτό του προσδίδει μια ιδιαίτερα καυτερή γεύση. Το γεμιστό καμπανάκι αποτελεί ένα πλούσιο, γευστικό γεύμα ή ορεκτικό που εντυπωσιάζει με την πικάντικη γεύση και την αισθησιακή υφή του.
200gr
Συστατικά
Καμπανάκι, μυζήθρα, φέτα "Πανδαισία", φρέσκια πιπεριά πράσινη, ηλιέλαιο
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Ορίστε μερικές προτάσεις σερβιρίσματος για το γεμιστό καμπανάκι, έναν ιδανικό μεζέ για τους λάτρεις των καυτερών γεύσεων:
• Σερβίρετε τα γεμιστά καμπανάκια σε ένα πιάτο ως ορεκτικό ή μεζέ σε ένα κοινωνικό γεύμα.
• Συνοδέψτε τα με φρέσκο λεμόνι για να ενισχύσετε τη γεύση και να ισορροπήσετε την καυτερή πινελιά.
• Προσφέρετε τα γεμιστά καμπανάκια ως μέρος ενός μεσογειακού μεζέ πιάτου με τζατζίκι, τυροκαυτερή, και ελιές.
• Σερβίρετε τα μεζέ μαζί με παγωμένο ούζο ή κρύα μπύρα.
• Προσθέστε τα σε πίτες ή τάρτες για ένα πικάντικο και γευστικό γεύμα.
• Χρησιμοποιήστε τα ως γαρνιτούρα για σαλάτες για να προσθέσετε πικάντικη πινελιά και πλούσια γεύση.
• Προσφέρετε τα σε ένα μπουφέ ή τραπέζι με μεζέ για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με την πικάντικη επιλογή σας.
• Σερβίρετε τα γεμιστά καμπανάκια σε ένα πιάτο ως ορεκτικό ή μεζέ σε ένα κοινωνικό γεύμα.
• Συνοδέψτε τα με φρέσκο λεμόνι για να ενισχύσετε τη γεύση και να ισορροπήσετε την καυτερή πινελιά.
• Προσφέρετε τα γεμιστά καμπανάκια ως μέρος ενός μεσογειακού μεζέ πιάτου με τζατζίκι, τυροκαυτερή, και ελιές.
• Σερβίρετε τα μεζέ μαζί με παγωμένο ούζο ή κρύα μπύρα.
• Προσθέστε τα σε πίτες ή τάρτες για ένα πικάντικο και γευστικό γεύμα.
• Χρησιμοποιήστε τα ως γαρνιτούρα για σαλάτες για να προσθέσετε πικάντικη πινελιά και πλούσια γεύση.
• Προσφέρετε τα σε ένα μπουφέ ή τραπέζι με μεζέ για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με την πικάντικη επιλογή σας.
Διατροφικά στοιχεία | Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ | 1493 |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal | 361 |
ΛΙΠΑΡΑ | 35.4 |
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ | 6.2 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 9.2 |
ΣΑΚΧΑΡΑ | 2.2 |
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ | 2.2 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ | 2.4 |
ΑΛΑΤΙ | 1.36 |