Σκόρδο ψιλοκομμένο
Το ελληνικό σκόρδο ψιλοκομμένο προσφέρει έντονη αρωματική γεύση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες συνταγές.
1kg
Συστατικά
Ψιλοκομμένο σκόρδο
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
• Το ψιλοκομμένο σκόρδο είναι ιδανικό για να προσθέσετε ένταση γεύσης σε μαρινάτες κρεατικών, σάλτσες και σαλάτες.
• Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε την παραδοσιακή σκορδαλιά, δίνοντας έντονη γεύση και υφή.
• Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή αρωματικού ελαιού σκόρδου, αλλαντικών ή ντιπ.
• να αναμειχθεί με λάδι ελιάς για να φτιάξετε αρωματική πάστα σκόρδου.
• Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε την παραδοσιακή σκορδαλιά, δίνοντας έντονη γεύση και υφή.
• Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή αρωματικού ελαιού σκόρδου, αλλαντικών ή ντιπ.
• να αναμειχθεί με λάδι ελιάς για να φτιάξετε αρωματική πάστα σκόρδου.
Διατροφικά στοιχεία | Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ | 1493 |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal | 361 |
ΛΙΠΑΡΑ | 35.4 |
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ | 6.2 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 9.2 |
ΣΑΚΧΑΡΑ | 2.2 |
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ | 2.2 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ | 2.4 |
ΑΛΑΤΙ | 1.36 |