Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ταραμάς με κρόκο Κοζάνης

Ο ταραμάς με κρόκο Κοζάνης είναι μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή με πλούσια γεύση. Παρασκευάζεται από 100% αυγά βακαλάου, νιφάδες πατάτας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εκχύλισμα κρόκου Κοζάνης. Η προσθήκη λεμονιού προσδίδει αρωματική νότα στον ταραμά. Απολαύστε τον ταραμά με κρόκο Κοζάνης σε φρέσκο ψωμί ή σε κριτσίνια για μια αυθεντική ελληνική γεύση.
200gr

Συστατικά

"Okeanos" αυγά βακαλάου 100%, πουρές πατάτας, χυμός λεμονιού, φυτικό έλαιο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, εκχύλισμα κρόκου Κοζάνης

Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης

• Η ταραμοσαλάτα με κρόκο Κοζάνης είναι ιδανική για να απολαμβάνετε σε ντοματίνια, κριτσίνια ή φρέσκα ψωμάκια.
• Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν dip για λαχταριστά λαχανικά, όπως καρότα, αγγουράκια και πιπεριές.
• Επίσης, μπορεί να γίνει το γευστικό topping σε κρέπες ή το ευπρόσδεκτο συνοδευτικό σε ψητά πιάτα, όπως ψάρια και θαλασσινά.
• Αγαπημένο dip πάνω σε ζεστή λαγάνα, σαρακοστιανό έδεσμα.
• Προσθέστε την ταραμοσαλάτα με κρόκο Κοζάνης στο μενού σας και απολαύστε την πλούσια γεύση και άρωμά της.
Διατροφικά στοιχεία Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ 1493
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal 361
ΛΙΠΑΡΑ 35.4
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 6.2
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 9.2
ΣΑΚΧΑΡΑ 2.2
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 2.2
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 2.4
ΑΛΑΤΙ 1.36
pitenis package tray icon
200gr