Ουγγαρέζα
Η Ουγγαρέζα είναι μια γευστική παραδοσιακή σαλάτα που συνδυάζει την ωμοπλάτη, το ένταμ και το αγγουράκι τουρσί με τη μοναδική γεύση του φρεσκοτριμμένου μαύρου πιπεριού. Αυτή η λαχταριστή αλοιφή είναι φτιαγμένη με βάση το ζαμπόν και τη μαγιονέζα Pitenis, δημιουργώντας ένα αξεπέραστο συνδυασμό γεύσεων.
200 gr
Συστατικά
Μαγιονέζα, ωμοπλάτη, τυρί “Edam”, αγγουράκι τουρσί
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Συνοδεύει τέλεια κρέας και πουλερικά, ενώ τρώγεται και σκέτη πάνω σε ψωμί ή σε κρακεράκια. Επίσης, η ουγγαρέζα, όπως και οι υπόλοιπες αλοιφές χρησιμοποιείται μέσα σε ζεστά και κρύα σάντουιτς.
• Δοκιμάστε τη σε σάντουιτς με μαρούλι, ντομάτα και αγγουράκι φρέσκο,
• Σε μακαρονοσαλάτα με λαχανικά (πιπεριές, αγγούρι),
• Σαν ντιπ με ψωμάκια η κριτσίνια,
• Σε μια κλασική σαλάτα του σεφ
• Και για τους πιο τολμηρούς, σαν γέμιση σε ατομικές σφολιάτες σε απάντηση μιας κλασσικής ζαμπονοτυρόπιτας.
• Δοκιμάστε τη σε σάντουιτς με μαρούλι, ντομάτα και αγγουράκι φρέσκο,
• Σε μακαρονοσαλάτα με λαχανικά (πιπεριές, αγγούρι),
• Σαν ντιπ με ψωμάκια η κριτσίνια,
• Σε μια κλασική σαλάτα του σεφ
• Και για τους πιο τολμηρούς, σαν γέμιση σε ατομικές σφολιάτες σε απάντηση μιας κλασσικής ζαμπονοτυρόπιτας.
Διατροφικά στοιχεία | Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ | 1493 |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal | 361 |
ΛΙΠΑΡΑ | 35.4 |
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ | 6.2 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 9.2 |
ΣΑΚΧΑΡΑ | 2.2 |
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ | 2.2 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ | 2.4 |
ΑΛΑΤΙ | 1.36 |