Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ουγγαρέζα

Η Ουγγαρέζα είναι μια γευστική παραδοσιακή σαλάτα που συνδυάζει την ωμοπλάτη, το ένταμ και το αγγουράκι τουρσί με τη μοναδική γεύση του φρεσκοτριμμένου μαύρου πιπεριού. Αυτή η λαχταριστή αλοιφή είναι φτιαγμένη με βάση το ζαμπόν και τη μαγιονέζα Pitenis, δημιουργώντας ένα αξεπέραστο συνδυασμό γεύσεων.
200 gr

Συστατικά

Μαγιονέζα, ωμοπλάτη, τυρί “Edam”, αγγουράκι τουρσί

Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης

Συνοδεύει τέλεια κρέας και πουλερικά, ενώ τρώγεται και σκέτη πάνω σε ψωμί ή σε κρακεράκια. Επίσης, η ουγγαρέζα, όπως και οι υπόλοιπες αλοιφές χρησιμοποιείται μέσα σε ζεστά και κρύα σάντουιτς.
• Δοκιμάστε τη σε σάντουιτς με μαρούλι, ντομάτα και αγγουράκι φρέσκο,
• Σε μακαρονοσαλάτα με λαχανικά (πιπεριές, αγγούρι),
• Σαν ντιπ με ψωμάκια η κριτσίνια,
• Σε μια κλασική σαλάτα του σεφ
• Και για τους πιο τολμηρούς, σαν γέμιση σε ατομικές σφολιάτες σε απάντηση μιας κλασσικής ζαμπονοτυρόπιτας.
Διατροφικά στοιχεία Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ 1493
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal 361
ΛΙΠΑΡΑ 35.4
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 6.2
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 9.2
ΣΑΚΧΑΡΑ 2.2
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 2.2
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 2.4
ΑΛΑΤΙ 1.36
pitenis package tray icon pitenis package tray icon pitenis package tray icon pitenis package tray icon
200 gr 1kg 2kg 3kg
*1 kg, 2kg, 3kg - Χωρίς ελαιόλαδο