Λιαστό Τοματάκι
Η λιαστή τομάτα είναι αλατισμένη και αποξηραμένη στην πέτρα, παραμένοντας παράλληλα μαλακή χάρη σε ειδική επεξεργασία. Αυτή η νόστιμη τομάτα έχει μαριναριστεί με μπαχαρικά και συσκευαστεί σε λάδι για να διατηρήσει τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε πολλούς τρόπους: προσθέστε την σε ζυμαρικά, πίτσα, σάντουιτς ή σαλάτες για να προσθέσετε μια πινελιά γεύσης και αρώματος. Επίσης, μπορείτε να την απολαύσετε απλά ως ένα νόστιμο σνακ. Η λιαστή τομάτα θα προσθέσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στις γευστικές εμπειρίες σας.
220gr
Συστατικά
Λιαστό τοματάκι, ηλιέλαιο
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Η λιαστή τομάτα είναι ιδανική για πολλές χρήσεις στην κουζίνα.
• Μπορείτε να την προσθέσετε σε φρέσκες σαλάτες για να προσδώσετε γεύση και υφή.
• Επίσης, μπορείτε να την αναμείξετε με όσπρια, όπως φασόλια ή ρεβίθια, για να προσθέσετε ένα εκλεπτυσμένο άγγιγμα γεύσης.
• Σε συνδυασμό με ζυμαρικά, η λιαστή τομάτα δημιουργεί ένα νόστιμο και αρωματικό πιάτο.
• Μπορείτε επίσης να την προσθέσετε σε πίτες για να προσδώσετε πλούσια γεύση και υφή.
• Τέλος, συνοδεύει εξαιρετικά κρέατα, προσθέτοντας ένα εκλεπτυσμένο αρωματικό στρώμα.
Απολαύστε την λιαστή τομάτα σε όλες αυτές τις ευφάνταστες συνταγές και ανακαλύψτε την ποικιλία γεύσεων που προσφέρει.
• Μπορείτε να την προσθέσετε σε φρέσκες σαλάτες για να προσδώσετε γεύση και υφή.
• Επίσης, μπορείτε να την αναμείξετε με όσπρια, όπως φασόλια ή ρεβίθια, για να προσθέσετε ένα εκλεπτυσμένο άγγιγμα γεύσης.
• Σε συνδυασμό με ζυμαρικά, η λιαστή τομάτα δημιουργεί ένα νόστιμο και αρωματικό πιάτο.
• Μπορείτε επίσης να την προσθέσετε σε πίτες για να προσδώσετε πλούσια γεύση και υφή.
• Τέλος, συνοδεύει εξαιρετικά κρέατα, προσθέτοντας ένα εκλεπτυσμένο αρωματικό στρώμα.
Απολαύστε την λιαστή τομάτα σε όλες αυτές τις ευφάνταστες συνταγές και ανακαλύψτε την ποικιλία γεύσεων που προσφέρει.
Διατροφικά στοιχεία | Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ | 1493 |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal | 361 |
ΛΙΠΑΡΑ | 35.4 |
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ | 6.2 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 9.2 |
ΣΑΚΧΑΡΑ | 2.2 |
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ | 2.2 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ | 2.4 |
ΑΛΑΤΙ | 1.36 |