Free cookie consent management tool by TermsFeed

Τυρί φέτα

Η φέτα είναι το πιο διαδεδομένο τυρί στην Ελλάδα. Παρασκευάζεται από φρέσκο παστεριωμένο πρόβειο και γίδινο γάλα. Έχει κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση, με ελαφριά αλμυρή νότα. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες, πίτσες, παξιμάδια και ως γαρνιτούρα σε πολλά ελληνικά πιάτα. Η φέτα είναι απαραίτητο συστατικό της μεσογειακής κουζίνας.
2kg

Συστατικά

Από φρέσκο πρόβειο και γίδινο παστεριωμένο γάλα

Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης

Ο "λευκός χρυσός" της χώρας που κατέχει περίοπτη θέση στο ελληνικό τραπέζι. Η φέτα είναι ένα ευέλικτο τυρί με πολλούς τρόπους χρήσης.
•Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, όπως η ελληνική χωριάτικη σαλάτα, ή με ζεστό φρέσκο ψωμί.
•Είναι ιδανική για να γεμίσει πιπεριές ή να προστεθεί σε πιάτα με λαχανικά και ρύζι.
•Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πίτες, πίτσες, τάρτες και σάντουιτς.
Οι δυνατότητες είναι πολλές και εξαρτώνται από τη δημιουργικότητά σας!
Διατροφικά στοιχεία Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ 1493
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal 361
ΛΙΠΑΡΑ 35.4
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 6.2
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 9.2
ΣΑΚΧΑΡΑ 2.2
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 2.2
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 2.4
ΑΛΑΤΙ 1.36
pitenis package tray icon pitenis package tray icon pitenis package tray icon
2kg 8kg 16kg