Συστατικά
-
Ψαχνό κρέας κομμένο σε φέτες κοτόπουλο
-
1 μικρό χοντροκομμένο iceberg
-
1 χοντροκομμένο μαρούλι
-
1 χοντροκομμένο αντίδι
-
2 σε πολύ λεπτές φέτες ακτινίδιο
-
3 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-
1 κουταλιά σούπας σταφίδα
-
1 κουταλιά σούπας κουκουνάρι
-
2 βραστά αυγό
-
1 κουταλιά σούπας καυτερή μουστάρδα
-
2 κουταλιές σούπας λευκό ξίδι
-
100 ml σησαμέλαιο
Οδηγίες
Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τα λαχανικά, το κοτόπουλο, τη σταφίδα και το κουκουνάρι.
Στο μπλέντερ κάνουμε μία σάλτσα με τους κρόκους από τα αυγά, τη μουστάρδα, το ξύδι, το σησαμέλαιο και το ανάλογο αλάτι.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα, ψιλοκόβουμε το ασπράδι από τα αυγά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.