Μουστάρδα Μέλι - Ρίγανη - Θυμάρι
Η μουστάρδα με ξίδι βαλσάμικο, μέλι, ρίγανη και θυμάρι συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων για μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή. Η μουστάρδα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, ενώ το ξίδι βαλσάμικο προσφέρει αντιμικροβιακές ιδιότητεςεν και ισχύει την πέψη. Το μέλι προσθέτει φυσική γλυκύτητα και είναι γνωστό για τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Η ρίγανη και το θυμάρι προσφέρουν αρωματική ποικιλία και είναι γνωστά για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές τους ιδιότητες. Απολαύστε τη μουστάρδα με ξίδι βαλσάμικο, μέλι, ρίγανη και θυμάρι και ενισχύστε την υγεία σας με τα ευεργετικά βότανα!
250gr
Συστατικά
Ξίδι κρασιού, σιναπόσπορος, φυσικό άμυλο, γλυκόζη, ξίδι βαλσάμικο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ανθόμελο, ρίγανη, θυμάρι
Συνδυασμοί - προτάσεις χρήσης
Η μουστάρδα με ξίδι βαλσάμικο, μέλι, ρίγανη και θυμάρι είναι ιδανική για πολλές χρήσεις στην κουζίνα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως:
• Συνοδευτικό για σάντουιτς, μπέργκερ και hot dogs.
• Σάλτσα για τηγανητές πατάτες και λαχανικά.
• Μαρινάρισμα για κρέας, πουλερικά και θαλασσινά.
• Συστατικό σε σαλάτες, όπως κοτοσαλάτα ή πατατοσαλάτα.
• Πικάντικη προσθήκη σε ροφήματα, όπως smoothies και χυμούς.
• Αρωματική νότα σε σάλτσες και σούπες.
Απολαύστε τη μουστάρδα με ξίδι βαλσάμικο, μέλι, ρίγανη και θυμάρι για να προσθέσετε μια νότα γεύσης και αρωμάτων, καθώς και τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων σε κάθε γεύμα σας!
Συνταγή: Χοιρινό με Μουστάρδα Μέλι-Ρίγανη-Θυμάρι Pitenis
Υλικά
• 800 γρ. χοιρινή σπάλα
• 1 κρεμμύδι
• Λίγο σκόρδο
• Λάδι
• Μουστάρδα με μέλι, ρίγανη και θυμάρι Pitenis
• Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Kόβετε 800 γρ. χοιρινή σπάλα σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνετε λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε ένα κρεμμύδι και λίγο σκόρδο. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε ένα φλυτζάνι ζεστό νερό για να σιγοβράσει το κρέας. Ρίχνετε δύο κουταλιές της σούπας μουστάρδα Pitenis, ανακατεύετε για να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε γαρνίροντας με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.
• Συνοδευτικό για σάντουιτς, μπέργκερ και hot dogs.
• Σάλτσα για τηγανητές πατάτες και λαχανικά.
• Μαρινάρισμα για κρέας, πουλερικά και θαλασσινά.
• Συστατικό σε σαλάτες, όπως κοτοσαλάτα ή πατατοσαλάτα.
• Πικάντικη προσθήκη σε ροφήματα, όπως smoothies και χυμούς.
• Αρωματική νότα σε σάλτσες και σούπες.
Απολαύστε τη μουστάρδα με ξίδι βαλσάμικο, μέλι, ρίγανη και θυμάρι για να προσθέσετε μια νότα γεύσης και αρωμάτων, καθώς και τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων σε κάθε γεύμα σας!
Συνταγή: Χοιρινό με Μουστάρδα Μέλι-Ρίγανη-Θυμάρι Pitenis
Υλικά
• 800 γρ. χοιρινή σπάλα
• 1 κρεμμύδι
• Λίγο σκόρδο
• Λάδι
• Μουστάρδα με μέλι, ρίγανη και θυμάρι Pitenis
• Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Kόβετε 800 γρ. χοιρινή σπάλα σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνετε λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε ένα κρεμμύδι και λίγο σκόρδο. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε ένα φλυτζάνι ζεστό νερό για να σιγοβράσει το κρέας. Ρίχνετε δύο κουταλιές της σούπας μουστάρδα Pitenis, ανακατεύετε για να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε γαρνίροντας με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.
Διατροφικά στοιχεία | Διατροφικά στοιχεία ανά 100gr |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ | 1493 |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal | 361 |
ΛΙΠΑΡΑ | 35.4 |
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ | 6.2 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 9.2 |
ΣΑΚΧΑΡΑ | 2.2 |
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ | 2.2 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ | 2.4 |
ΑΛΑΤΙ | 1.36 |