Σήμερα, μαγειρεύουμε παρέα ψαρονέφρι με σάλτσα Άιβαρ (σαλάτα πάπρικας) με συνοδεία κρύας Αγιορείτικης Σαλάτας. Δείτε το έως το τέλος για No Food-Waste Tips & Cooking με ένα γευστικό γύρο από τα περισσεύματα του καθαρισμένου φιλέτου. … όπως πάντα, με τους σεφ Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων
Ετοιμάζουμε μια δροσερή Ελληνική σαλάτα με Γαύρο Μαρινάτο, Ξυνοτύρι & Πιπεριά Φλωρίνης Pitenis, με τους σεφ, Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα, στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα της εταιρείας #PitenisSA.#pitenisbros#foodiesoninstagram#gourmetathome#kitchensecrets#recipes#marinatedanchoviesfillets#sourcottagespreadmilkcheese#florinispeppers