Υπάρχει παστουρμάς, ελαφρύς στη γεύση, ο οποίος ΔΕΝ προκαλεί δυσάρεστες οσμές στο σώμα σας; Όχι απλά υπάρχει, αλλά… θα σας ξετρελάνει! Ο Executive Chef και Διευθυντής Παραγωγής της εταιρείας μας, Στυλιανός Πιτένης, δημιούργησε ένα πρωτοποριακό προϊόν: τον Παστουρμά Ψαριού. Ενώ έχει όλα τα αρώματα από το καρύκευμα του κλασικού παστουρμά, το ‘τσιμένι’, δεν προξενεί καμία
ΣYNENTEΥΞΗ Στυλιανού Πιτένη Executive Chef Δ/ντής Παραγωγής & Διασφάλισης Ποιότητας “Όταν πήραμε τη σκυτάλη από τον πατέρα μας, παρήγαμε 5 σαλάτες με ετήσια παραγωγή 45 τόνων. Σήμερα έχουμε ξεπεράσει τους 250 κωδικούς προϊόντων, με τη συνολική ετήσια παραγωγή μας να αγγίζει τους 1.500 τόνους.” ► Η εταιρεία ΄Pitenis’ συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής. Πώς
Η αληθινή αγάπη για τη γαστρονομία φόρεσε τα γιορτινά της! Το ίδιο και οι σεφ μας Στυλιανός Αβαράκης Πιτένης (Executive Chef) και Γιάννης Γιαννίτσας (RnD Chef), που έρχονται με πολύ κέφι και όρεξη στις οθόνες σας μέσα από τη διαδικτυακή μας εκπομπή Kitchen’s Secrets, για να μοιραστούν απλόχερα πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες συνταγές, που θα ενθουσιάσουν τους